Tuesday 18 January 2011

2010 - Serbarea lui David de Craciun


Stiu ca a trecut de mult Craciunul, dar am ramas restantieri cu cateva posturi ce merita scrise. Printre acestea se numara si Serbarea de Craciun a lui David, prima din Canada.

Serbarea avut loc intr-o veritabila zi de iarna, cu frig, fulgi si tot tacamul. A avut loc intr-o cladire ce apartinea unei biserici (nu stiu ce rit, ca aici sunt asa de multe (rituri) ca nu ne mai sinchisim sa le tinem minte). Ce pot sa va spun cu siguranta, e ca ne-am simtit ca in Turnul Babel, unde fiecare vorbea, radea si canta in limba lui, fie ca era romana, engleza, italiana, spaniola, chineza, hindi, franceza, germana, limbi arabe sau coreeana (de sud, de unde e educatoarea lui David)....... :)

Ne-am strans toata ceata lui papuc si am pus-o de un potluck, adica fiecare familie a adus cate un fel de mancare/desert si le-am pus la un loc intr-o sala de sport, pentru a ne infrupta dupa ce isi faceau copiii show-ul.

Ca tot veni vorba de show, a inceput cu grupa mica.

Mici, plangaciosi, dar tare cute, cum spune David :)

Apoi grupa "medie". Aici avem urmatorul nivel - vor sa fie independenti, sa se afirme si sa fie unici. Drept urmare, iata cam cum au "cantat":


David si Mariuca au fost foarte atenti
Au probat cornitele de ren cu care trebuiau sa isi faca numarul

Intre timp, Ji Yeon, educatoarea lui David, s-a razgandit si i-a dat caciula de Mos :)





Rudolf, the Red Nose Reindeer!

La sfarsit o vedeti pe Ji Yeon strangand caciulitele si cornitele. Apare apoi si Tabassom, directoarea gradinitei (asta pentru cei care au mai intrebat de ele ;) )




Grupa pregatitoare a cantat si un cantecel, folosind limbajul semnelor, iar dupa ei a urmat un spectacol de magie. Nu am filmat tot, ca a durat ceva, dar aveti mai jos un filmulet scurt, ca sa va dati seama cam cum a fost (mai ales ultima parte... aia cu tipete... de bucurie!)


A urmat apoi partea mult asteptata: mancarea! De la legume si sosuri, la orez basmati, zacusca romaneasca, salata italiana de paste, lasagna, carnaciori etc etc... O minunatie, nu alta! :)
Iar a doua parte mult asteptata a fost, bineinteles, sosirea Mosului! David s-a bagat in sufletul lui si nici ca a mai iesit pana nu si-a primit jucaria! haha!

La ajutat chiar sa isi care si scaunul!

Si apoi a facut poza cu Mos Craciun si cadoul :)


A fost frumos, a fost plin de voie buna si cantece si, mai ales, a fost gratis! hahahaha! Asta aviz parintilor care tre' sa dea 70 lei pe cadou + vreo 30 lei pentru inchirierea salii. hahaha!



Imbratisari cu drag si voie buna,


Claudia si Radu (ok, el nu a scris postul, dar e aici cu sufletul... fizicul e plecat sa studieze... bleah!)

2 comments:

  1. suuuuuperb!

    am zambit si am aplaudat.... cu intarziere, normal.

    pupici magici!

    ReplyDelete
  2. Foarte frumos.Multumesc.Sunteti "cute" toti.Deci si in Canada sunt serbari de Craciun..este f.bine.Mi-a placut ca David l-a ajutat pe Mos..deci se intelege cu toti.Bravo lui dar si voua.Succes pe mai departe.
    mama_s

    ReplyDelete