Saturday 6 November 2010

Aventuri bolnavicioase - seria Canada

Febra, 39 grade, gat umflat si rosu de parca a inghitit doua mingi de golf - Claudia!
Febra, 38.6 grade, gat umflat si rosu, dureri de cap (continue) si frisoane - Radu!
Febra, 37.3 grade, gat umflat si rosu, durere de ureche dreapta (+ plansete) - David!

Ati ghicit!

Am... racit?! Totusi, cred ca "racit" ar fi o stare de vals in comparatie cu situatia de "hard rock" in care ne aflam.

Am luat-o de dimineata cu "walk-in-clinic" (aici avem spitale si "walk-in-clinic", unde te duci pur si simplu, tragi biletel si astepti frumos 2 ore sa iti vina randul) si am apelat la Roxana, o buna prietena, ca sa ne duca pana acolo.

Prima a fost Claudia - a ajuns la 12.00 acolo si a iesit la 14.00... chiar a stat putin, pe bune!
Apoi, nici bine nu a adus-o inapoi Roxana, (asta dupa ce au dat o raita si pe la farmacie), ca Radu, cu ochi de catelus, a rugat-o sa il duca si pe el ca ii plesnea capul. Zis si facut, doar ca la 10 minute dupa ce au plecat ei doi, se trezeste David din somn si plange ca il doare urechea!! OLE! Exact ce ne lipsea!

O sunam din nou pe Roxana, o rugam sa ne scuze de atata deranj, si in 5 minute apare in fata usii gata de un nou transport "cu ambulanta", cum am alintat-o noi. Noroc ca sta la nici 10 minute de noi!

Ajungem acolo (Clau + David) pe la 16.00 si staaaaaaaaaaaaammmm....
si staaaaaammmm..........
si staaaaaammmm..........
doar vreo 4 ore jumate!

Aflam marea veste: David s-a pricopsit cu o frumoasa otita din cauza nasului infundat, a racelii si a gatului inflamat, iar Radu a luat-o pe urma lui, dar in loc de ureche are durere de cap!

Ne da antibiotice, analize pentru baieti si apoi o sunam din nou pe Roxana sa ne readuca la "baza".

Bineinteles ca inainte dam si o fuga pe la farmacie, unde stam vreo 15 min. si aflam ca farmacista o cunostea pe doctorita si ne zice frumusel ca e venita din SUA, unde medicii sunt obisnuiti sa dea medicamente cu caru'. Nu de alta, dar informatia era utila, avand in vedere ca ii daduse lui Radu medicamente de vreo (stati jos, da?) $300!

Ne explica frumusel ca un medicament este doar anti-bacterian si ca ar putea sa ia antibioticul timp de 24 de ore, iar daca nu isi revine deloc, atunci sa vina sa ii dea si restul tratamentului... (toate astea in timp ce Radu zicea printre dinti: "Da-o-n masa ca ma fac bine cu ceai!!!")

Ne intoarcem la masina, pornim, ajungem acasa, ne luam la revedere de la Roxana, luam medicamente, facem un amarat de gris cu "lapte" de orez (uniii dintre noi sunt alergici la lapte, asa ca mai consuma o bautura din orez) si apoi cadem lesinati la pat, sperand la o zi mai buna.

Ta-daaam!




3 comments:

  1. Multa,multa sanatate la toti.De aici nu am cum sa va ajut.Se pare ca treaba este destul de serioasa.Nu pot decat sa va urez inca o data sanatate multa.Aveti multa grija de voi.Multumiti-i din partea mea prieteneii saritoare.Se pare ca v-ati gasit niste frati acolo.Numai bine.
    mama_s

    ReplyDelete
  2. Pai nu e bine! Dar treceti voi si peste asta! Insanatosire grabnica!

    ReplyDelete