Thursday 22 September 2011

Alba ca Zapada si cele sapte locuri...

Chiar asa!
Am schimbat povestea.


Haideti sa vedeti cum am inceput.


Mai intai a fost vestitul wagon al lui David. Il stiti deja din poze. E verde. Si ne-a salvat muuuulti muschi. L-a carat si il mai cara pe David prin preumblarile mai lungi la Zoo sau Heritage Park si nu numai.


A urmat apoi Black Beauty, bicicleta mea cea neagra primita de la Clint si Marilyn. O alta usurare. Mai ales cand trebuie sa mergi la cumparaturi putine, dar urgente.


Ei bine, dupa 405 zile de trait in Canada, a sosit si timpul ei: MASINA.
Da, ati citit bine. Ne-am cumparat prima masina in Canada! Si suntem undeva pe un norisor suuuuus de tot, care e deasupra altor 8 norisori.


Am botezat-o Alba ca Zapada pentru ca, ati ghicit, este alba. Mai mult, are un al treilea rand de scaune care se pot folosi la nevoie. In total 7 locuri. E fabricata in 2008, numele real este KIA RONDO, are cutie de viteze automata, are 48.000 de kilometri la bord si ne place la nebunie. Peste toate astea, mai e in garantie pana in august 2014 si mai putem merge in garantie 64.000 de kilometri. Sa ne tot plimbam acum.


Dar gata cu vorba, sa trecem la poze (facute, evident, de un fotograf profesionist in devenire, Claudia).











6 comments:

  1. FFFFFFFFFFFFFF tare ! Felicitariiii!!!

    ReplyDelete
  2. Sa o stapaniti sanatosi Tecucenilor. Abia astept sa vb cu voi pe Skype.

    Pupiciiiiiii!

    ReplyDelete
  3. Sa o stapaniti sanatosi! Ma bucur enorm pentru voi. Imbratisari, zambete, magie.... si pupici voiosi!

    ReplyDelete
  4. Comentariu de la Mama Soacra din Crangasi:

    Raducule, dragul mamii, imi place foarte mult masina voastra. Sa o stapaniti sanatosi, insa vreau sa stii ca sunt suparata pentru ca ai numit-o Alba ca Zapada. Numele asta mi l-ai dat prima oara mie asa ca te rog sa faci bine si sa schimbi numele masinii in Cenusareasa.

    Doar nu vrei ca atunci cand vin la tine in Canada sa te lauzi spunand: "Uitati-va pe geam sa vedeti cum Alba ca Zapada o spala pe Alba ca Zapada"

    Va pup!
    Marina

    p.s.: daca-ti arde de comentarii gen Pruteanu mai bine abtine-te. :))

    ReplyDelete
  5. sunteti extraordinari!!!nici nu stiu ce sa va spun... sunteti si norocosi,dar ati si muncit pt. tot ce ati facut in astea 13 luni!!!n-avem cuvinte!la mai mare!!!se ia cumva???pt.ca stiti am vrea sa ajungem si noi in tara asta in care muncesti si stii pt.ce.prin tot ce faceti ne dati ,noua, celor care vrem sa plecam de aici numai+++++!la vara plecati si voi in cuba,nu?

    ReplyDelete
  6. Felicitari!sa o stapaniti sanatosi, sunt atat de bucuroasa pt. realizarile voastre.Sa de dumnezeu sa va idepliniti tot ceea ce va-ti propus.pupici

    ReplyDelete