Tuesday 17 August 2010

Before Canada - sedinta foto, part 1

"Before Canada" este dedicat exclusiv evenimentelor "de inima" care au avut loc, dupa cum ii spune si titlul, inainte de Canada. Nu se refera nicidecum la viata noastra "de dinainte", ci mai degraba la lucrurile dragute pe care le-am facut noi, sau la care am participat si merita/avem timp sa vorbim despre ele :)

Pentru ca eu, Claudia, sunt autoarea celui de fata "Part 1" va fi dedicat exclusiv unei mici surprize pe care i-am facut-o lui Radu in ziua de 1 august a.c. Totusi, e impropriu sa o numesc "mica" pentru ca m-au ajutat foaaaaartee multi oameni ca sa o duc pana la capat :)

Ce veti vedea mai jos este doar 1 din cele 3 parti ale sedintei foto la care am luat parte. Promit ca voi pune si restul pozelor de cum voi face rost de ele!

Ca sa nu mai lungesc vorba (cuvintele sunt de prisos, trust me!), here you go:



the look!

Avatar...








vanatorul de vulturi...




















Cine m-a ajutat?


In primul rand, cei trei veseli bubblesi pe nume Andra, Silviu si Cata, care impreuna formeaza PhotoBubble Studio! Ii veti gasi cu usurinta pe blogul lor aici sau pe facebook, doar la un click distanta chiar aici!
Sunt fotografi entuziasmati, veseli, gata sa se puna la mintea ta pentru a face fotografia perfecta! Ii recomand cu caldura, din toata inima, mai ales ca in cele 4 (sau 5) ore cat a durat toata sedinta foto, ne-au suportat cu zambetul pe buze, cu ventilatorul pornit la maxim si cu camera pregatita in orice clipa. Serios, cand unul zacea (literalmente) pe canapea, pentru ca tocmai facuse vreo 100 de fotografii, ceilalti doi lucrau pentru urmatoarele 100 - unul cu scoica, altul cu apa, ventialtorul (da, a fost caaald!), copilul, penele mele, curiozitatea lui Radu... .

Apoi urmeaza, in nici o ordine a importantei:

David - pentru ca nu i-a spus lu' tati de surpriza, desi stia de mult de ea! Aa, si pentru ca mi-a cules toate penele pe care le gasea, inclusiv un fulg pe care l-a vazut cazand din copac si a fugit dupa el ca sa il prinda!! :))
Mama si tata - pentru rochiile minunate si... stiu ei de ce ;)
Sor'mea - pentru toate zorzonele pe care mi le-a dat ca sa fac podoabele de "native american"
Sanda - furnizoare de fire colorate cu care am putut sa fac "headband"-urile pe care le purtam in poze. Seracul Radu a fost nevoit sa impleteasca minute (ore?) bune la ele, fara sa stie la ce folosesc!! :)):))
Oti - pentru ca a furat arcul de le Iuli, si mi l-a adus pe ascuns (ok, in cele din urma i-a spus, dar nu se pune! a zis ca mi-l da, inainte sa ii ceara lui acordul, avand in vedere ca arcul e al lui!)
Nelu - pentru ca s-a indurat de ochii mei de catelus plouat si mi-a dat 2 sabii de samurai, cu mentiunea ca "iti tai gatul daca pateste ceva teaca sabiilor!!", precum si Monicai pentru ca l-a convins cum numai ea putea!
Laurei - pentru ca a convins-o pe mama ei sa isi jumuleasca porumbeii si fazanii ca sa imi faca rost de pene, cat mai multe PENE! :))
Ciprian Ariciu (link) - artistul nostru drag, care mi-a imprumutat kimono-ul lui traditional japonez! (apropos, tocmai a castigat un concurs de sculptura in nisip si cred ca v-ar placea sa ii vedeti lucrarile ;) click
Cristinei - pentru minunata chestie-de-pus-la-gat pe care mi-a facut-o. Aia cu multe pene si cu piatra bleu (piatra pe are o am de la bunica si pe care mi-am dorit foarte muuuult sa o port! ask Radu about it ;) )

Well, cam ei au fost, daca am uitat pe cineva sa imi fie cu iertaciune! Promit ca voi reveni asupra listei daca imi aduca aminte! :)

Cu drag,

Claudia

2 comments:

  1. Suneti minunati... frumosi... expresivi... talentati... veseli...


    Imi sunteti dragi!
    Mereu am zis ca reprezentati model de familie pentru mine. Am lacrimi in ochi de bucurie ca v-am intalnit si ca va pot considera prieteni.

    Maine inregistrez povestile pentru nevazatori.

    Pupici si imbratisari cu drag!

    ReplyDelete
  2. felicitari, frumosilor indieni...
    arata minunat, m-au cucerit in special Avatarul si micul vanator...
    abia astept sa le vad si pe celalalte :)

    zile minunate in noua voastra lume!

    ReplyDelete